Stopp och belägg Lars Ohly (v) ang järnvägen

Standard

Lars Ohly (v) har betänksamt dåligt minne. När Ohly (v) idag skriver om järnvägen och SJs vanskötsel, som grundar sig i profitintresset, att hösta in pengar till statskassan (200 miljoner 2009), så glömmer Ohly (v) att han och Vänsterpartiet var med och röstade för bolagiseringen. Det är efter 2000 som SJ AB gått stadigt utför både vad det gäller städning, underhåll som tidshållning. Det har skett på resenärernas bekostnad. Att skriva en debattartikel och skylla på Alliansen är tomt och innehållslöst politikertjafs, på gränsen till bedrägligt. I vår största morgontidning har det ”avslöjats” för ett par dagar sedan att huvudproblemet är Ohlys (v) och politkerbrödernas/kvinnornas bolagisering av SJ som lett till dagens reseföretag i kris.

läs också www.expressen.se Debatt idag.  PS ingenstans i artikel nämner Ohly (v) orsaken till SJs kris, inte heller att han ångrar bolagiseringen, bara att skjuta till mer pengar till underhåll etc etc   

 

OBS. Efter artikeln skrev har jag fått på moppo. V var emot bolagiseringen av SJ AB som enda parti. Artikeln får stå kvar som bevis på min oförlåtliga miss.

Annonser

One response »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s