Svensk variant av SS-trupper polisens s.k insatsstyrkan

Standard

Fyra svartskallefamiljer får sina liv uppochnedvända en lördag. Polisen slår in fönster, och hotar en av familjerna med lasersikte och gevär. Känns scenariot igen ?  Jo det hände i Jordbro, hos en algerisk familj som ännu lider av trauma, för stormingen av deras lägenhet några år in på 1990-talet. Jag var en av dem som hjälpte familjen till vardagen, efter det inträffade. Mannen är fri från alla misstankar. Samma sak upprepas i Göteborg i lördags. Allt är ”hemligt” heter det. Utredarna är ”förtegna”. Men sprider rykte, om att ”männen planerat bombdåd i centrala Göteborg”. Samtliga är nu släppta, utom två. Känns scenariot igen ? Varför sprider polisen med massmedias hjälp rykten; om ”förberedelse till bombdåd i centrala Göteborg”, samtidigt som allt är ”hemligt” ? Planerad dessinformation ? javisst. Pinsamt, nej inte alls säkerhetstjänsten har sina manualer.

Scenariot känns igen i England, och i Sverige. När polisen och säkerhetstjänsten rört om i fantasin hos allmänheten -för att spä på misstron mot muslimer- i landet, och skapa en ”judisk konspirationsanda”,  i samhället lever rykten sina egna liv, och partier som SD, nyrekryterar.  

Lyckas säkerhetstjänsten ? I mina ögon nej. Göteborgarna tog naturligtvis inte säkerhetsbjäbbet på allvar. När det kan vara allvar, och riktiga attentat kommer ”ropen på vargen” drunkna i säkerhetstjänstens bjäbbande, för en husbonde, som är osäker på om han blir omvald, i det stora landet i väster, som är på dekis, och letar desperat,  efter en moral landet inte har.

Hos oss är frågan vilken moral och civilkurage, våra politiker besitter. Allt vad det slår mot SD ???

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s