Keith Richards en kriminell typ

Standard

Keith Richards i Rolling Stones som ”mordhotat” en kvällstidningsskribent för att han inte gett bandet det högsta värdet på rankingen, visar att hans knarkande suddat ut gränsen, i det som kan sägas och inte kan sägas, av en man som är till åldern kommen. Bandet är genom sitt knarkande genom åren en bacill. Hur mycket pengar som bandet spenderat på knark och kriminell verksamhet, som det innebär är att använda, och köpa knark, och underhålla länders maffiosor vet ingen. Inte ens de själva. Kokain, heroin och hasch, har varit vardagsmat för bandets medlemmar, som alla är hårt åtgågna av knarket de dragit i sig. Keith Richards ser ut som en egyptisk pergamentgubbe, och är fysiskt mycket äldre än vad passet säger. Det är märkligt att gubben inte tål en musikjournalists kritiska ögon, utan måste nästintill ”mordhota”  journalisten, med ett slag mot journalistens panna.  ”Du ska vara glad att du slipper undan levande”, är Keith Richards avskedsord till Aftonbladets Markus Larsson. Bottennapp alltså.  

Annonser

2 responses »

  1. Ja, att reda ut hr Richards inre kräver nog ett ansenligt antal kognitiva psykologer, beteendevetare, sociologer, historiker, musikrecensenter, psykiatriker, kuratorer och så vidare.
    Om så inte sker finns det nog många bryggerier, krogägare och tjackdealare som berikat sig under resans gång. Visst borde dom ge hr Richards en – eller två klappar – på axeln samt ett vänligt ord. Då skulle han säkert må bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s