Karriär främst i sossepartiet

Standard

Sossarna har gjort debatten om sig själva en fråga om karriär. Den ideologiska diskussionen göms i frågor om debatten ska vara öppen eller inte. Vilken debatt ? Vilken debatt ska döljas ? Förmodligen avser det kotterierna inom socialdemokratin och slagsmålet om taburetterna och de höga arvodena. Ty socialdemokrati är i dag lika med tjänstemän med höga löner. Dom som eventuellt vill ha en idologisk diskussion som den för länge sedan varande kulturminster Göransson, får aldrig bryta igenom, han är inte intressant för tjänstemännen i partiet som nu är bereddda att ta över, efter diverse interna manövrar som inte har ett dugg med idologiska vägen att göra. Vänster och höger till namnet, men det grävs inte vad för slags frågor som skljer vänster och höger bland tjänstemännen, för att de ligger så nära varandra.

Annonser

2 responses »

  1. En annan aspekt är att p g a minskade bidrag efter valförlusten måste ett antal ca 200 sosse-tjänstemän gå ut i arbetslöshet. Hur ser detta kaos ut i byråkratin? Alla håller masken… speciellt cheferna.
    Efter Bengt Göransson kan ev. komma någon ny ideolog. Den posten brukar ju vara vikt för någon grånad, gärna lite äldre Herre – med glasögon…
    Dags för omväxling och upp dyker kanske någon ärkefeminist typ ”Män är djur!”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s