112 Tomahawk i natt mot Libyen

Standard

10 länder deltar i slakten av Libyen. Libyens premiärminister kräver att FNs Ban ki-Moon ingriper för at stoppa förödelsen, och den internationella interventionen. 112 misiler sköts från ”USS Barry” en amerikansk jagare i natt. Av kryssningsrobotorna träffade ”över 20” säger amerikanska rapporter. Vart de övriga tog vägen, ja det vet bara de som eventuellt träffades av de fruktansvärda bomberna. Hur många som dör i Libyen av koalitionens robotor och flyganfall kommer vi sannolikt inte få reda på. Ty vi lever i censurens tidevarv vilket Wikileaks manifesterat ett antal gånger. Robotorna sägs ha varit riktade mot luftvärnet i västra Libyen, runt Benghazi och Misrata.

Kvällstidningen som rapporterar anfallet från jagaren frågar inte om hur många offer Nato skapade i natt, och hur många offer som koalitionen kommer skapa under de veckorna eller dagarna bombardemanget pågår. Förmodligen finns inga mänskliga hinder i vägen för maktuppvisningen från Nato med allierade, där också norrska och danska flygare ingår.

Man får ännu en gång skämmas att tillhöra det som kallas ”världsamfundet”. Den rika världen nord mot syd där nävrätten kallas mänskliga rättigheter. Rättigheter som är värd en pisshink för att få igenom västs intressen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s