Bradly Manning isolerad enligt gammal medeltida sed

Standard

Erik den fjortonde om han verkligen var galen vet jag inte, dock kan man bli galen av isolering, och omgivande ränksmidare. Ränksmideri har en förmåga att skapa mer eller mindre sjuka tankar hos offer för det samma. Vi kan ju bara gå till komplott-teoriernas verlighet hos friska, som skapar en form av galenskap, ett fenomen som uppträder särskilt när makthavare tas av daga eller förolyckas på mystiskt vis.

  Julian Assange behandlas som ett offer, medan avslöjaren som gjort grovjobbet, och plockat fram de hemliga uppgifterna från Irak,  om misstänkta  brott mot folkrätten, ruttnar på en militärbas i USA.  Det är förvånande att Assange är passiv till fängslandet av Bradley Manning. Assange riktar sin energi mot Sverige och vårt rättsväsende, ifråga om misstänkt sexbrott i Sverige, som Assange är anklagad för. Varför åker inte Julius Assange till Sverige, och rentvår sig ? Om Assange inte tror på en rättvis rättegång i Sverige hur kan han passivt åse en ”rättegång”,  på en nordamerikansk militärbas för sin uppgiftslämnare ? Hur är det med Assanges civilkurage ?

Vem tror på en rättvis rättegång mot Bradley Manning ? Vem tror på Julius Assange som seriös avslöjare efter sin passivitet i fallet Manning ?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s