Kokainmisstänkte journalisten extremt oförsiktig i sin blogg

Standard

Ola Lindholm journalist på SVT som är misstänkt för kokainmissbruk, är i sin b logg extremt oförsiktig. Han drar in oväsentligheter som hur hans familj ”mår” hur hans barn ”mår”, efter tidningsrubrikerna om hans misstänkta kokainmissbruk.

Misstanken att journalisten vill avleda debatten att handla om någon annans moral, växer med dylika anspelningar. Han lever själv i journalistbranschen och vet vad som brukar gå hem i stugorna. Folk är extremt nyfikna på vad ”kändisar” har för sig. När han dessutom serverar passusen ”jag har inte medvbetet tagit kokain”, inställer sig tanken att han tagit kokain men vill skylla på någon annan.

Passusen ”efter 12 års prickfrihet som programledare så….” höjer inte aktierna på journalistens trovärdighet ity det är också osakligt, eftersom kokain handlar om vad han gör på sin fritid, och har inget med hur han skött jobbet ”under 12 år”.

Killen är stendöd som vittne härmed tyvärr. Erkännande och saklighet hade varit en reparabel väg alltså. Vi som inte är ”kändisar” har förståss erfarenhet själva hur illa det är att försöka ljuga sig ur livets dalgångar.

Annonser

4 responses »

  1. Ja, du argumenterar bra, Danne. Jag gick på Ola bloggskriverier. Fast osvuret är bäst… Minns hur polisen agerade här i Göteborg oktober 30:e 2010, när de en lördagsmorgon bröt sig in hos fyra sovande palestinska familjer här i Göteborg. Maskerade, beväpnade och ohyfsade!

  2. Jag tror knappast polisen tog in honom om dom inte hade fog för det. Sen tycker jag det är tråkigt att Ola Lindholm hängs ut i pressen.

  3. Men som Mikael Wiehe konstaterade i Hoola Bandoolas gamla låt: Vem i hela världen kan man lita på?
    Och just i denna sekunden snurrar det väldigt fort, utan att vi märker det! Men samtidigt förändras världsläget med revolter i arabländerna. Kommer de att sprida sig utanför arabfolkens gränser? Och har Jan Myrdal rätt när han skriver i FiB/K nr 5: Det börjar lukta 1914… Låt oss hoppas att han har fel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s