Håkan Juholt (s) livsfarlig för alliansen

Standard

Inte för sin politik som är ganska ljum ”vänster”, men för sin retoriska förmåga, som överstiger moderaternas stela arbetslinjemimik. Alliansen har god hjälp av media, som fokuserar md hela sin redaktionella tyngd, på att göra flisved av Juholt (s). Det torde vara de flesta allom till kännedom. Till alliansens benägna bistånd, står de s.k högersossarna, med linslusen och utomordentligt tråkiga förra ekonomiska talesmannen, Thoma(s) Östros. De finns fler ”högersossar” som gärna är med och plockar upp flisorna, efter kombattanten  Juholt (s).

Dock ser det ut som Juholt (s), inte är så lätt att stycka som fienderna tror. Han har förmodligen situationen klar för sig, och ruskar på sig och går vidare. Utan att vara socialdemokrat, har man nästan lust att bistå Håkan Juholt (s), på ett eller annat sätt. Ty smutsen inom svensk politik är inte oskyldig utan klassmässig, ty det finns ”klasshat”,  bakom offensiven mot Juholt, ett ”hat” mot arbetande folket. Nämligen. Vad man annars talar om i statstelevisionen, är bonusar hit och bonusar dit, inte vad politiken egentligen är. Det handlar om våra levnadsvillkor och djupare värden,  och framtiden.

Vi ska inte ha illussioner om att politiker är hyggliga vares ig inom och utom partierna. Det är hela tiden en jakt på positioner som inhöstar de högsta lönerna, och makten framförallt. ”Han styrde och ställde” alltså.

Annonser

5 responses »

 1. Hoppas han sitter kvar länge, länge, länge. Alliansen kan inte ha en bättre valarbetare. Slarvig, ostrukturerad och ”slängd i käften” är vad Juholt här. Han kommer aldrig vinna den arbetande befolkningens röster, Sossarna har blivit ett parti för särintressen och för de som inte jobbar. Han är rökt. Internet är nedkladdat av Juholts snedsteg. Det skrivs inget positivt alls om honom.

  http://ljugholt.blogg.se/

  Sossarna tillhör en tid som har varit. Storstadsväljarna med villalån och arbete kommer aldrig rösta på sossarna så länge det går åt vänster,

 2. Knut Lindelöf ”vad jag skrivit”?
  Är det inte anteckningar från Dan Kotka som publiceras på denna sida?
  Har det börjat slira i frontalloberna på allvar eller finns det en annan
  förklaring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s