Annie Lööf (c) och alliansen fruktar massorna

Standard

Varför Annie Lööf (c) den s.k Näringsministern svarar som hon gör, om klassskillnaderna i Sverige, som hon påstår är små, fast det har blivit en skrämmande skillnad, är troligen rädsla. Medelklass som hon, har fått det bättre genom jobbskatteavdrag etc, som alliansen gödslat de karriärmedvetna med, under en tioårsperiod. Ett sätt att försvara sin position i toppen, är att sticka huvudet i sanden. Inte låssas om verkligheten. Det är smart sätt, att inte behöva ta ansvar för underklassens villkor, som stadigt försämras. Motto för henne och alliansen är; det vi inte ser har vi inte ont av.

Istället för att ägna sig åt att förfölja varandra, borde sossarna sätta igång en spärreld, mot de försämrade levnadsvilloren för underklassen. Vänstersossarna vill det, men låter sig köras över av högeralliansen i sossepartiet. Tiden till nästa val är kort.

Annonser

One response »

  1. Något förvånande meddelas idag att (C):s linje är att kräva – eller i varje fall hävda – att en Palestinsk stat skall erbjudas plats i FN. Något som regeringspartnerna (M) och (FP) för allt smör i Småland inte kan tänka sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s