Sossarna får nu betala för att man inte har en egen rikstidning

Standard

Det pågår en förtalskampanj mot Håkan Juholt (s) som jag inte sett maken till (inkl Mona Sahlin ”s”). Att det drabbar en sosse är inte konstigt. För borgarna står alltid, sossarna ivägen. Med hjälp av media , radio och teve, inkl Aftonbladet speciellt, utmålas varje steg Juholt (s) tar, ett steg mot avgrunden. Socialdemokraterna är utelämnade åt borgerlig riksmedia, eftersom man tagit död på det egna riks-tidningarna. Sista som stack var Malmös sosseblaska ”Arbetet” 1889-2000, startades av Axel Danielsson, och hade någorlunda rikstäckning, åtminstone i södra Sverige. Som man bäddar får man ligga. Och aldrig förr har avsaknaden av egen riksmedia varit tydligare, för sossarna, än i dagens hetsjakt på varje ledande sosse, som kan utgöra ett hot, mot borgerliga agendan.

Annonser

3 responses »

  1. Ja, det är sorgligt. Börjar luta åt att även dumheten spelar stor roll i politiken. LO hde inte råd. Vafan har det inte kostat att vara utan tidning(ar).
    Förresten säger min lagvigda som är mycket övrens med mig i det mesta – att du måste inse att folk är rätt dumma!

  2. Förr hade de ju också ett oöverträffat massmedium i form av en aktiv arbetarrörelse. men den har de ju också i stort sett monterat ner. ”Varför frågar ni oss, det är väl ingen som bryr oss om vad vi tycker” sa medlemmarna när LO Idédebatt just frågade dem. Sen las LO Idédebatt ner, och det var väl just därför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s