Stefan Löwen (s) en harmlös socialdemokrat som blivit fackpamp inom Metall, eller en ulv…

Standard

Ingen kan reta upp sig på den tippade ordförande för socialdemokraterna?  Kärnkraftmotsåndarna i Sverige, ser föståss rött, med denna kärnkraftkramare. Ungdomarna, som ska ut på arbetsmarknaden likaså. Ity Löwen är för s.k Ungdomslöner, som arbetsköparna kan gotta sig åt. EU-motståndarna kan också förarga sig, ity Stefan Löwen, är för Europeiska Unionen, i gammal sosseanda. I Saabaffären var Metallordförande mycket tam, och då han yttrade sig var det till stöd, för den förmodligen brottsliga, och penningtvättande Vladimir Antonov, som är/var efterlyst från Litauen, för svindleri med bankpengar, bl.a. Löwen inger ingen, stabil bild. Tvärtom, verkar han luta sig mot de kluster i samhället, som för tillället har makten.  Därför såg han inte heller penningtvätten inom Saab, där Muller som VD, krämade åt sig värden, som ännu inte faställts summan av.

Om sossarnas AU går till verkt med Stefan Löven, som ordförande, har man en stabil shackpjäs, som högern inom socialdemokratin, kan flytta hur dom vill. Medlemmarna bryr sig inte AU om, det har vi sett, tidningsredaktionerna är de som styr AU/ Automatisk Utrensning.

Annonser

2 responses »

 1. VANSINE!!! Sosarna hallucinera!Stefan Löwen är en dålig tval som bara luktar
  desperation. Han har blundat för kriminella orattvisor och miljö förstöring begått av Corperat Gruv koncerner och deras parters (Altas Copco Sandviken mm) vid flera tillfälle.PENGAR och fina updrag i utbyte mot mänskliga värd, solidaritet och rättvisan! FYYY!
  Det är dokumenterat i en av Uppdrag Gransknings program kring 2001:

  ”Död och förödelse i guldjaktens spår”

  ”De svenska storföretagen Sandvik och Atlas Copco är inblandade i rovdrift på miljö och människor i samband med guldbrytning i Ghana. Exploateringen av landets guldfyndigheter leder till mord, tortyr, miljöförstöring och förstört dricksvatten.” SVT

  Han intervuats och har ingen åsikt om 3 kallt blodigt mord som begåtts medvetet av dom 3 huvud företag (1 Australianskt 2 Svenskt) i programet.
  Stefan Löwen svara ungefär att ” Han måste varna om svenska arbetstillfälle”.

  Stefan Löwen var och är stor Rov Företagernas ”Lapdog”! Sosarna kunde lika väl har frågat Carl Bild om han kunde kandidera!! Goodbye Social Demokraterna. Nu e det bara att välja MiljöP eller Vänster!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s