Vilka är inte på folkets sida Barack Obama och Hillary Clinton, om Syrien och sin egen roll i världspolitikens krigshärdar

Standard

USAs på pappret mäktigaste säger det om Syrien;”De (regimen) är inte på folkets sida i Syrien”.  Då bör man ju först nagelfara vad USAs mäktigaste politiker idag har för sig. President Obama är inte som Bush junior och skroderar om sina korståg. Nej Obama är försiktig han säger blott att USA bara kan befinna sig i ett krig i taget, angående kostnaderna för krigen och skattemedlen. Nå, inte håller han det löftet -om det nu är ett löfte för den som angrips- Obama har satt de förarlösa drönarna på plats i den nordamerikanska kristerrorn mot utländerna. Det får befolkningen i Sudan, Somalia, Libyen, Pakistan, Afghanistan, Saudiarabien, Djibouti, Etiopien, Seychellarna etc.  folk  lever under hotet att få se sina hem nedbrända och förstörda, av förarlösa drönare som när som helst brakar in, och lemlästar civila oskyldiga.

USAs upptrappning av embargot mot Syrien har ett syfte att få konroll över ett land som är moraliskt stöd till Israels fiender, som Hizbollah i Libyen och enda hot mot Israels ockupation av Palestina sedan 1930-talet israelisk terror och våldtäkt, av av Palestina. Svensk media med public service radion i täten, är förmedlande länk till Obamas grymheter mot palestinerna, vars USA-hjälp israelerna inte skulle klara sig många månader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s