Sionismen en politik vid vägs ände

Standard

När någon politiker med mod som Ilmari Reepalu (s) i Malmö, inte stryker sionismen medhårs som massmedia inklusive tidningen Expo i Malmö då blir han förståss mobbad. Partistyrelsen tar honom i kragen, och kräver avbön. Judiska fösamlingen  i Malmö kräver Ilmaris huvud på fat. Lugn bara det enda Reepalu sade var;sionismen och antisemitismen är samma sak. Det är sant. På 1800-talet var det en man vid namn Hertzl (på grund av århundrades judeförfölelser, )som satte sionismen på politiska världskaratan, med huvudmål att isolera judarna i ett enda land, vilket var inte väsentligt för judarnas överlevnad enligt Hertzel. Judarna i Israel som hade 3-5 procent utbredning i Palestina på 1800-talet, äger idag landet med sionismen som ”statsreligion”. Medborgare med judendom går före, alla ska bekänna sig till den för att fulla medborgerliga rättigheterna. Västbanken håller på att av-arabiseras av israelerna, med spott och spö går israelerna fram, och driver undan palestinerna, bort från Västbanken, med väst som åskådare inga sanktioner i FN, FN som lama ankan. Fyfan. 

Annonser

2 responses »

  1. Var det inte nån region i afrika de först hade planer på att rensa etniskt för att skapa det förlovade landet? (Hade säkert varit mindre problem med att genomföra en etnisk rensning där.)

    Sionister försöker jämställa sionism med judendom, träffade en tjomme som hävdade att banderoller med slagord av typen ”krossa sionismen” var antisemitiska. Men judendomen är enligt vissas utsagor 5000 år gammal, sionismen strax över 100.

    Sionismen har ett tydligt mål och det är ett etniskt rensat område, det skall man alltid komma ihåg. Det finns många som har försökt sig på det men de har alltid betraktats med avsky av omvärlden. Men nu har vi en västvärld som återigen hjälper till med en etnisk rensning med hjärtans lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s