Tack Allan Widman (fp) för ditt nya ställnigstagande angående Afghanistan

Standard

Allan Widman (fp) förre försvarsminister i Alliansen menar idag att svenska trupperna i Afghanistan ska dras hem. Det är modigt ställningstagande från en man som varit tvärsäker att Sverige ska beblanda sig med Nato och övriga ockupanter i Afghanistan. Allan Widman har varit den som mest och högljutt talat för vårt besök i Afghanistan. Droppen tycks vara den amputerade soldaten som kommer hem från Afghanistan i mars med söndersprängd underkropp. För oss som på ett eller annat sätt slåss mot politikerna och militären i frågan, är konsekvenserna för afghanerna viktigast. Afghanerna vill leva i frihet afghanerna måste bestämma sin egen framtid, utan inblandning från beskäftigheten från väst, om vad som är rätt och fel i världen. hur möts Allan Widman (fp) i massmedia inkulsive Sveriges radio jo med marginalisering Allan Widman blir icke person plötsligt, men det är som vanligt, så fungerar offentligheten.   Sverige ut ur Afghanistan NU. Afghanistansolidaritet har årsmöte på lördag samtidigt som Folkt i Bild Kulturfront, i Abf-huset Sveavägen, bli medlem om du inte är det.

Annonser

2 responses »

  1. Det är faktiskt så bra av honom, så jag blev lite less på hur det skojades om hykleri och annat. Den mannen kan man helhjärtat stötta i denna frågan och det är de övriga som skall hånas för att vilja fortsätta delta i barbariet.

    Är detta möjligen en öppning för en bred svensk koalition för fred? För neutralitetspolitik och försvarspolitik istf anfallspolitik?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s