Varför sprids dödsrykten om Eritreas president

Standard

Hur många gånger har inte Fidel Castro varit ”död”. Säkert ett hundratal lögnen sprids med västerländska nyhetsbyråer och deras uppdragsgivare ”hemliga polisen”  i västländerna. Just nu är det Eritreas president som är ”död” eller ”svårt sjuk”. Till ryktesspridningen hör också den utomordentliga fräcka påståndet att det är ”landet ifråga som själv sprider lögnen om sin president”. Hur dumma tror västs säkerhetstjänst folk är ? Det vore oerhört korkat av ett land som Eritrea att ”sprida lögner om sin presidents död”, samtidigt som landet är utsatt för maximal misskreditering i väst- media för att en svensk journalist bl.a hålla fängslad i Eritrea. Vad jag kan se pågår  ingen liknande kampanj mot USAs president Barack Obama trots att han håller på det mest rättsvidriga sätt en massa människor fängslade på Guantanamobasen. Obama tillåter ökänd vattentortyr på sina offer, utan att själv bli utsatt för det som Eritreas president utsätts för. Proporsionalitet är okänd för västs media, media är koncentrerad i några få storbolag med internationll anknytning, som kan förtala och sprida oproportionerliga kampanjer som sväljes hela av publiken i en okritisk värld, där sanningen trummas i enfaldens tecken, kväll efter kväll, dag efter dag, år efter år. Hjärntvättas folket inför det fria ordet som hyllas så högt ?  ja, vi står i propagandans tjänst, verklighetens labyrinter talas det tyst i. 

Annonser

3 responses »

  1. Äntligen en objoktive analys om Eritrea och Eritreaner skriven på Svenska av en Svensk. Du gave mig hope om rättfärdighet tack för hopet.

  2. etta01
    Äntligen en objektive analys om Eritrea och Eritreaner skriven på Svenska av en Svensk. Du gave mig hope om rättfärdighet tack för hopet.

    • Håller med!! Tänkte samma sak när jag läst hans tidigare inlägg också. Trodde inte det fanns något som kallas objektive analys inom dagens media. Tack för det igen Dan Kotka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s