Forsatta attacker på sanningssägare Ilmari Reepalu (s) i Malmö

Standard

Tydligen skickar USAs Israellobby hit en lobbyist i form av en viss dam, från Rosenthalstiftelsen gissar jag det senare. Damens uppgift är att på plats och ställe läxa upp en svensk kommunalpolitiker, som har fräckheten att kalla sten för sten.  Kontentan är att ingen känd eller aktiv politiker får ifrågasätta sionismen i världen, och särskilt inte i mellanöstern, där den israeliska bosättarpolitiken retar upp en svensk kommunalpolitiker till den grad, att han ordar om det. Ilmari Reepalu (s) faller inte till föga, och gör ingen avbön. Heder åt honom, sådana politiker växer inte på träd.

Annonser

2 responses »

  1. Intressant att höra vad Repaluu sa i en radiointervju efter den utsändas besök. Vid deras träff tyckte Repalu att hon förstått vad han sagt och hur det misstolkats, Hon hade också hållit med om att kritik för Israels övervåld i Gaza och annat inte var antisemitism. Därför blev han överraskad och besviken på hennes uttalanden till media efteråt.

    • Kanske inte Reepalu är världens bästa retoriker men han vill väl och i denna fråga tar motståndarna tag i minsta kommafel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s