Ekonomieko Sveriges Radio för den tyska piskan över Grekland

Standard

Lyssnade på ekonomieko i kväll det var klar flaggning för piskan över Hellas. Motspänstig var ekonomen Stefan de Wylder som inte fick parat klart, för då avbröts han av den adrenalinstinna kvinnliga Swedbankkvinnana utan att programledaren fördelade orden rättvist. Eller var hon i själva verket programledare -tjejen från Swedbank-.

Stefan de Wylder höll dock fattningen vilket är ett måste, om man vill vara med i nya radioprogram. Stefan de Wylder lyckades dock få ut sitt budskap att pakten mot Grekland är förfärligt orättvis, och skadar landets möjligheter att repa sig ekonomiskt. Han ställde Island som talande exempel för hur man bör gå tillväga i Grekland, men blev snabbt avbruten av den adrenalinsura Swedbankkvinnan, som tycker att Lettland är bättre att gemgöra med, där den lettiska staten och regeringen klätt av folket in på bara knotorna.

Stefan de Wylder kontrade med att jämförelse med Lettland inte är möjlig, på grund av andra förutsättningar,  landet har inte samma statsskuldberg som Grekland, och därför inte kan behandlas på samma sätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s