Hetsen mot slalomåkerskan Anja Pärsson absurd

Standard

Alexander Bard homosexuell och sångare är den senaste som hetsar mot Anja Pärssson i Aftonbladet idag. Hetsen och förföljelsen av henne borde den annars så tunga vänsterpartilobbyn i hbt-frågor, ta tag i och förklara slut på. Ity det är den gayrörelsen som tenderar att bli sin egen grav i det absurda kravet att alla prominenta personer som gjort sitt namn känt måste enligt en omänsklig homolag ställa upp för hbt-rörelsen, oavsett den egna viljan. Hetsen påminnner om det som homorörelsen säger sig bekämpa, nämligen trakasserier mot sexuella minoriteter. I detta fall går det bra att hetsa personer som inte följer homorörelsens oskrivna lag. Osunt och på gränsen till brottsligt. 

Annonser

One response »

  1. Att göra människor till symbol för något, varesig det är bra eller dåligt, emot deras vilja är väl ett övergrepp som en tok-liberal som Bard bord begripa. Men alla homosexuella skall väl tvingas in i Alexander Bards märkliga homo-subkultur, för individuell frihet gäller bara för de som vill samma som Bard. De flesta homosexuella är inte Alexander Bard bögar, de har vanliga jobb, vanliga relationer och deras sexualitet är inte deras identitet, de odlar nog och framhåller andra egenskaper hos sig själva.

    Den homo-subkultur Alexander Bard och många andra tillhör är för mig samma sorts skit som bimbo-subkulturen är för kvinnor eller macho-subkulturen för män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s