Google borde ta bort filmen från youtube

Standard

Om Google visade sitt samhällsansvar borde företaget ta bort ”Puppet for Islam”. Filmen gör muslimer i världen upprörda och rasande. Över en miljard människor är muslimer, från USA  i väst till Indonesien i öst. Filmen bidrar till att folk dödas. Ambassader bränns utlänningar dödas. Priset för yttrandefrihet måste vägas mot skadan och vad det kostar. Det är inget märkligt resonemang. Det blir det när det handlar om muslimer, dock. Då är s.k yttrandefrihetsvänner mycket militanta. Annat är dom när Assange undanhålls en enkel behandling utan att behöva gömma sig på främmande lands ambassad, för risken att lämnas ut till tortyrens USA. Assanges/Wikileaks  uppgiftslämnare torteras i USAs militärfängelse, undandragen en rättvis rättegång, som borde handla om yttrandefrihet i en civil domstol, inte militärdomstol. Om det rasar inte de s.k yttrandefrihetsvännerna. Vad har Wikileaks för yttrandefrihet, som måste riskera folks liv för sanningen ? Google spelar USAs inofficiella apparat i händerna.

Annonser

3 responses »

    • Troligt skulle jag säga. Det verkar som att det var al qaida-folk som attackerade och dödade ambassadören, med tunga vapen!
      Yttrandefriheten bör aldrig begränsas, det har väl historien lärt oss? Det var en planerad attack som dödade ambassadören och av allt att döma inget vanligt folk som var upprörda över filmen. Sådana filmer finns i miljontals över hela internet, just denna har ”promotats” uppenbarligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s