Sveriges finansminister Borg (m) låtsas inte om den svarta marknaden i Sverige på tal om olagligheter

Standard

Alla vet vad tjuven vet. Att alla vet. Svenska arbetsmarknaden är GENOMKORRUMPERAD  av svart arbetskraft från utlandet och inhemsk sådan arbetskraft. Det är inom byggbranchen som också har inslag av änglarna, och deras anhang. Det är samma förhållande inom restaurangbranchen där hälften av jobben är svarta oskattade pengar, i runda tal. Hur stor svindelekonomi som råder inom byggbranchen kan man blott gissa så där en 100 miljarder som inte beskattas. Taxi- och servicenäring iallmänhet är en annan gråzon som undanhåller sig skattmasen, och POLITKERKONTROLLEN. Till denna svarta ekonomi måste s.k friskolor och annan uppköpt kommunal- och statlig verksamhet fogas, ity det är ofta där svarta affärer görs idag med betydande privata profiter utan skattekontroll. Inom kommuner gör uppköp där svarta företag står för jobbet med sin svarta arbetskraft som städning, och annan enklare verksamhet som förbilligar kommunala budgeten men undandrar löneskatt till staten. Med anledning av finansministerns gapande om ”grekernas oskötta ekonomi”, är det lämpligt att komma ihåg vår egna oskattade kriminella landsomfattande skattesmitarekonomi.

Annonser

2 responses »

  1. Byggbranschen är Sveriges korruptaste bransch och av någon anledning är alla byggare(i kostym) moderater, de mutar och kör. En Moderat kan aldrig göra upp med byggbranschen för det vore som ett inbördeskrig.

    Moderaterna har formligen vräkt stålar över byggbranschen sedan de tillträdde.

  2. Ja, mycket talar för att Sverige är ett land av fifflare… som Gunnar Myrdal slog fast en gång. Men rädslan för att göra bort sej inför myndigheterna håller nog tillbaka en del. Fast alla har inte möjlighet att fuska, Ju längre ned i hierarkin, desto mindre möjlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s