Hamas gör israelerna en tjänst i sin islamiseringspolitik i Gaza

Standard

Dödligt övervåld är israelernas svar på Kassambrigadernas rakter mot Israel. Hamas väpnade gren ser ut att vara en fortsättning på självmordsbombare som skickades in i de israeliska städerna för flera decennier sedan, och fick israelerna att bygga den förhatliga långa muren, genom Palestina. Hamas är en religös organisation som har rötter i det s.k muslimska brödarskapet. Ett brödarskap som bygger på religös fanatism som i Egypten, där organisationen verkar ha saboterat den arabiska våren, genom sina religösa fantasier.

När Hamas skjuter sina utsiktslösa raketer mot Israel, bör man ha i minnet att Hamas inte bryr sig särskilt om vedergällningen från en av världens starkaste militärmakt, utrustad till tänderna av USA. När palestinska barn bränns levande, och hela palestinska familjer, är det i Hamas ögon martyrer. Att barnen och offren för de israeliska vedergällningarna, inte har något val, i det trängda koncentrationslägret i Gaza, betyder inget för Hamas väpnade gren, som genom sina raketer visar sitt existensberättigande, på palestinernas livlösa kroppar. En religös cynism alltså, som förbryllar, och ger sionisterna vatten på kvarn.

Annonser

4 responses »

  1. Att Israel bildade Hamas är att ta i, däremot uppmuntrades islamisterna av israelerna under den tid PLO var starkt. De bidrog ju till palestinsk splittring. Sedan tappade israelerna kontrollen över det monster man åtminstone delvis varit med om att odla fram. Som det heter: hut går hem.

  2. Hamas makt är skapad av Israel och USA. Alla som visste något, visste precis vad som skulle hända när man terroriststämplade PFLP, man slog undan benen på PLO och gjorde Hamas till den enda palestinska kraften. Därför har USA och Israel ett direkt ansvar för Hamas och bör leva med sin egen skapelse och hålla god min.

    Satans manipulativa mördare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s