Vem är klokare på SD nu ?

Standard

Någon debatt och analys har det inte förekommit -mer än sparsamt- om SDs politik och historik. Istället har järnrör och svordomar och verbala kränkningar, varit tema för den inbillade undergången för Sverigedemokraternas politik. SD har kontrat med att att byta ut några spelare, och ersätta dem med två nya språkrör. Den s.k vänstern är minst lika skyldig, som vår ytlighetspräglade massmedia.

Det är bara att se på skämten på denna media, där du läser min blogg. Samma förhållande rådde med Breivik sensationsjournalismen segrade i långa stycken, vilket gör att budskapet som SD respektive Breivik, är i stort sett intakt.

En analys av SD skulle leda till rörelsens politiska uppmarchområde historiskt, vilka männisor drar sig till SD, vilket socialt klimat finns runt väljarna till SD, klassbakgrunden hos väljarna osv. Det skulle ge en sannae bild av SD,. bl.a skulle du se att det är helt vanliga människor med normala krav, människor som vill bevara välfärden osv. som attraheras av SD. Demoniseringen av SD och dess väljare, tjänar blott flera som röstar på SD. Det här vet förståss våra politiker, varför dom inte använder sin kunskap på ett vettigare sätt måste dom själva svara på.

Annonser

8 responses »

 1. Läs: Magnus E. Marsdal– Frp-koden. Hemmeligheten bak Fremskrittspartiets suksess 2008
  för att förstå SD och liknande partiers framgångar,

 2. Cirkusen kring SD är precis det som är SD:s syfte. Desto fler rubriker om SD i tidningarna, desto mindre talas det om grogrunden för SD, folk sjunkande materiella villkor. Det är en ”red herring” för att vrida bort folks blickar från de som berikat sig på att försämra folks livsvillkor. Vänd blickarna ifrån massvarsel och massarbetslöshet, vänd blickarna från dem som försatt oss i den värld vi lever i.

  Jag måste säga att överklassen verkar ha haft framtidsplanering. De har petat in pengar i SD i god tid för att blåsa upp dem och göra det möjligt att vända folks blickar från dem som rånat oss. För SD står inte på sina gräsrötter, de är en bubbla skapad av pengar, en red herring.

   • Nej, konspirationer håller sällan, jag har själv försökt pussla ihop dem och det skiter sig allt. Regeln är: Don’t account to malice, that which can be adequatley explained by incompetence.

    Men SD existerar till följd av pengar som petats in i organisationen, av rent rasistiska rika jävlar, förmodligen motiverat enbart av korkad rasism. Jag tillskriver överklassen en ganska hög intelligens och det stämmer inte med observation av verkligheten.

    Men jag gör det mest för att peka på vad rasismens funktion är i det moderna samhället, samma som den alltid varit.

 3. Ja, den enda boten mot fascism vore sociala reformer.
  Och det har ”vi” ju numera inte råd med.
  Den närmast religiösa antikommunis
  men som odlats i decennier stoppar alla politiker med hjärtat till vänster. Se hur ill
  a det gick för Palme. Och förstås den arme Juholt. Omställningen till någon ariant av fascism är i full gång i USA, som vi härmat sen WW2. Men den får troligen nya ingredienser. Pro-Israel förstås. Ingen ”rasforskning”, men militarisering, likriktning åt höger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s