Äntligen Nordkorea har brytit isoleringen. Björklund (fp) en av Europas sämsta skolminister

Standard

Äntligen har Nordkorea brytit den pådyvlade internationella isoleringen. Gratulerar Nordkorea till en lyckad raketuppskutning. Nu siglar en nordkoeransk satelit runt världen. Den tekniska isoleringen från USA  och Japan är bruten. Väst skäller som bandhundar att nu är Nordkorea mer isolerad än tidigare. Som om sanktionspolitiiken från nämnda drakar vore tänkt som något annat -än isolering-  nu är den defenitvt  bruten med en nordkorensk raket.  Sveriges radio ställer upp i ylandet ingen på Sveriges Radio tänker tanken att Nordkorea har rätt att delta i rymnden som alla andra rymndnationer, -där vi iSverigedeltar med hull och hår sedan 40 år tillbaka i i tiden med Esrange basen i Kiruna.

Sveriges skolor  går kräftgång, de blir sämre och sämre. Matematik och läsning, två viktigaste grundämnen faller med Björklunds (fp) goda minne. Fortfarande skyller alliansens företrädare på ”sossarnas flumskola”- trots att fjärdeklassarna som ingår i studien började sin skolgång på alliansens tid,  med Jan Björklund (fp)  som spinndoktor och skolminister.

Ingen i den verklighetsisolerade media säge något väsentligt om varför dagens flumskola  ger sådana dåliga resultat.  De s.k ”friskolorna” med lärarlösa lektioner etc. skördar offer, alltså,. Skolministeriet kliar sina isolerade celler.  Skolverket kommer med kraftlös kritik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s